2024 Kurban Bağışı Organizasyonu Raporu

Düzenlediğimiz kurban bağışı organizasyonu sayesinde binlerce kişiye ulaştık.
07.07.2024
2024 Kurban Bağışı Organizasyonu Raporu

Ümmet Hareketi Derneği olarak 2024 Kurban Bayramı'nda dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak büyük bir sevgi ve dayanışma örneği sergiledik. Nijer, Mali, Tanzanya, Zimbabve, Somali, Suriye, Afganistan, Bangladeş, Arakan kampları ve Yemen olmak üzere 10 ülkede toplam 4.053 hisseyi dağıtarak, bağışçılarımızın desteğiyle 14.000 aileye ve 70.000 ihtiyaç sahibine yardım eli uzattık.

Dini değerlere sıkı sıkıya bağlı olarak gerçekleştirdiğimiz bu önemli faaliyetle, toplumda umut ve yardımlaşma duygularını pekiştirdik. Her bir kurban hissemiz, mazlumların yüzlerinde tebessüm yaratırken, bağışçılarımızın kalplerinde de büyük bir sevinç ve huzur bıraktı.

"Ümmet'in olduğu her yerde ümmet ile birlikte." mottosuyla hareket ederken bizim için en büyük mutluluk, ihtiyaç sahiplerinin zor zamanlarda yanlarında olduğumuzu hissettirebilmektir. Bağışçılarımızın destekleriyle, dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimize umut olmaya devam edeceğiz.

Her geçen yıl artan bir kararlıkla, dünyanın dört bir yanında tek bir mazlum kalmayana kadar çalışmalarımız sürecektir.

Son Eklenenler

Ankarada Filistinin Geleceği Konferansı Düzenlendi

Ankarada düzenlenen Filistinin Geleceği konferansına katılım sağladık.

  • 15.10.2024

Filistine Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi

ANFİDAP Öncülüğünde Gerçekleştirilen Filistine Destek Yürüyüşüne Katılım Sağladık.

  • 06.10.2024

Gazze İçin Basın Açıklaması

İşgalci İsrail rejiminin katliamına sessiz kalmamak adına sabah namazı çıkışı Ankara Hacı Bayram Camiinde basın açıklaması yaptık.

  • 10.08.2024