Okul İhtiyaçları Bağışı

Okul ve Kırtasiye Yardımı

Özellikle okulların açılmasıyla birlikte okul ihtiyaçları bağışı ile hem ülkemizdeki yardıma muhtaç öğrencilere hem de Afrika bölgesinde maddi olarak yetersizlik çeken öğrencilere kalem, defter, çalışma kitabı, silgi, çanta, not defteri, okul kıyafetleri ve daha birçok ürünü de bağışçılarımız vesilesi ile tedarik ederek gereken yerlere ulaştırmak için bütün gayretimizle çalışıyoruz.


Öğrenci kardeşlerimize yapmış olduğumuz bu yardımların yanı sıra hem onların hem de diğer ilim talebelerinin eğitim hayatı boyunca en büyük manevi ilmi destekçisi olarak da yine biz varız. Sitemiz üzerinden gönüllü ol butonuna tıklayarak derneğimizin faaliyetlerine katılmak isteyen birçok gönüldaşımızın destekleriyle öğrenci kardeşlerimize dersleri içinde yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bunun için yakın zamanda farklı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Geliştirecek olduğumuz projeleri hem sitemiz aracılığıyla hem de sosyal medya hesaplarımızdan size duracağımızı hiç şüpheniz olmasın.

Kırtasiye Desteği

Ülkemizin 81 ilinde ilim görmekte olan ağırlıklı olarak ilkokul ve ortaokullardaki öğrenciler için kırtasiye desteği faaliyetlerimiz olağanca hızıyla devam etmektedir. Ekibimizin araştırmaları ve sizden gelen tavsiyeler sonucu tespit etmiş olduğumuz öğrencilere veya okullara genel yardımlar düzenlemekteyiz.